nuffnang

Tuesday, August 6, 2013

Last Iftar di Luar

Salam 28 Ramadhan...

Hari ni last day aku datang kerja sebelum cuti raya. Sepanjang hari ni satu keje pun malas nak wat. Otak dah teringat pasal nak raya jer. Dok terbayang nasi dagang, sate, ketupat, tapai dan macam macam lagi yang seangkatan dengannya hihi...

Tak tau nak cerita apa kita tepek pic masa buka puasa semalam jer la ek ? Boleh ke tidok ? :D

Semalam berbuka di Hotel Perdana selepas kunjungan pertama hari tu. Kiranya last iftar di luar la ni. Kali ni pergi berkonvoi dengan famili abang nizam dan bawak ma sekali. Sementelah abang aku tu baru balik dari Yaman selepas 2 bulan berada di sana kerana belajar agama. Ma pulak takde kat rumah masa aku datang sini aritu sebab masa awal awal puasa baru ni dia ke rumah anak-anak (kakak adik aku le tu) di KL. Jadi elok la kita datang sekali lagi berjemaah meriahkan iftar di sini.. tak gitu senah? hihi

Cerita panjang-panjang tak guna beb... meh layan gambar jer la ek :)

Penuh meja... amboi mentang-mentanglah harga buffet boleh tahan mahalnya semua makanan korang nak ambik yer.. biasaaa dia tuu .. hehe


boboy kemain dengan gayanya di hujung meja tu .. macam pengerusi majlis kau nak..

cucu sejati matok .. pergi mana mana mesti nak berkepit dengan ma tok dia ni .. kena duduk dekat dekat selalu .. malam malam tido sekatil dengan matok hahah ..


Diakhiri dengan gambar tuan tanah bersama anakanda dan anak-anak saudara yang kiut miut ni
Dari kiri : yaya @ adik, wafin dan balqis

ok lah tu jer...tak koser dah nak story mory panjang2.. aku tau ramai yang dh tak bukak blog dekat2 nak raya ni .. ngeeeee


~SELAMAT HARI RAYA SEMUA!~

3 comments:

Harith Iskandar said...

wow byk nyer makanan....

Encik Suami said...

Assalamualaikum.

Ya rabbi.lama giler x dtg blog akak.sorry la akak.bukan x igt.terlalu busy.

blog sy sendiri pun kdg2 x berupdate.

by the way..say anak ucaokan selamat hari raya pd akak sekeluarga.semoga bergembira dihari lebaran.paling penting..berhati2 semasa dlm perjalanan.take care.

Cik Puan Rara said...

wow bestnya~