nuffnang

Wednesday, February 12, 2014

Tak sihat

Dah lama tak online.. sepi jer blog ni.. bersawang tu takyah cerita la.. mujur takde reader yg merindui blog hampagas hamba ni...huhu

Ekceli nak gitau yang hari ni saya adalah tidak sihat.. pagi pagi dah ke klinik jumpa doktor. Selepas 3 hari bertahan finally kena ambik antibiotik juga. Bangun pagi ni tekak rasa perit semacam. Kepala ting tong dan badan rasa seram sejuk jer..

Doktor bagi MC untuk berehat tapi sebab saya ni spesies rajin makanya masuk juga la ke ofis pagi tadi. Lunch hour ni baru balik ke rumah untuk merehatkan diri. Nak makan ubat dan tido je lepas ni. Hopefully cepat kaver. Minggu depan nak gi berkursus di tanah tinggi lak..

Oklah.. see uols next time k.. bye!

1 comment:

diana said...

Banyak kan berehat..
Semoga cepat sembuh...