nuffnang

Saturday, January 11, 2014

Lunch di Ayamas Kb Mall

Semalam lepas jumaat keluar jalan-jalan ke kb mall singgah makan disini.. kat sini je la tempat kami sekeluarga merendek di hujung minggu..dah takde pilihan nak ke tempat lain selain dari tesco dan parkson di kelate ni ..rasanya kat kb mall je la lebih menarik skit sebab kat sini mudah nak cari makan selain dari aktiviti mengeringkan poket sendiri .. huhu

Anak-anak pilih restoran Ayamas untuk lunch .. ok lah .. mama dan papa ikut kan saja. Ni menu yang kami pilih. Set nasi ayam complete untuk 4 orang plus 3 side dishes yang dap dap la jugak.. sebelum makan wajib la bercamwhore dulu
Yummss… ayam blackpepper sekor ni memang banyak.. kami makan 4 orang pun tak habis .. siap tapau bawa balik lagi .. tapi nasi kena tambah semangkuk lagi sebab adik makan banyak .. sedap sangat katanya hihi

ok jom makan kenyang kenyang ye anak anak

Dah kenyang makan makan moh berjalan la kita round round kb mall .. encik faris singgah tempah cermin mata baru .. kemudian weols shopping barang dapur , kasut , selipar eh macam banyak la pulak.. ni malas nak keluar rumah ni.. mesti habis beratus ratus setiap kali keluar.. huhu

1 comment:

Cikgu Norazimah said...

makan kat ayamas mmg best, lagi sedap dari chicken rice shop ayamnya..kan2??