nuffnang

Sunday, January 5, 2014

Megi Ketam Relax Cafe

Dah lama teringin nak try megi ketam kat cafe ni.. hari jumaat sebelum minggu ni dah pegi sekali tapi nasib tak baik sebab kedai ni tutup .. so hari Khamis lepas datang sekali lagi baru la ada rejeki buleh makan kat sini :))
Relax Cafe nama kedai nya.. lokasi kat Kg Kutan, Jalan Pasir Mas, Kelantan. berdekatan dengan pusat Perodua kat Kg Kutan. Kedainya bersih dan menarik kerana terletak di jalan utama ..

 siap letak frame besar  artikel dari paper lagi tu ..
 selain dari megi ketam kedai ni jugak menyediakan pelbagai jenis masakan panas lain pada harga yang berpatutan

 tea o ais incik faris punye, fresh orange aku punye.. sirap laici boboy punye. Laicikang tu bonda punye.. *berapa banya punye daaa
 the menu
 sabar menunggu .. nasib baik orang tak ramai masa ni ..
 srrot air sebelum makanan sampai .. sedap fresh oren tu .. dia campur dengan kordial oren tangerin
 hah .. dah sampai pun megi ketam nyer .. siap dengan tukul bagai keke...
 tak tunggu lama dah terus bedal .. abis licin aku makan ..
sedap ke tidok ? boleh laa
tapi aku prefer yang kat jalan PCB tu lagi
yang ni megi dia rasa sweet sour ..
harga dalam RM27 sepinggan
isi ketam dia pulak jenis lembut .. i dont like sangatlah T_T
 mee udang bonda punyer .. kuah sama je dengan megi tu ..
 menikmati ..

tengokla gaya si boboy ni ..
kemain lawak wat muka bila mama suakan kamera nak ambik gambar hahah..
dia memang suka makan ketam.. habis kat dia je ketam dari pinggan mamanya malam tu ..



 so berapa bintang nak bagi untuk meggi ketam kat kedai ni ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.

*** bintang je la :)

oh ya, kalau ada diantara reader nak try kat sini boleh ambil no hp tokey kedai untuk dihubungi :
013-905 7253


1 comment:

Nanie said...

Best2x! Tetiba teringat nasik kak wok! hehe