nuffnang

Thursday, January 2, 2014

Juara Ikan Bakar Kubang Kerian

Ni kejadian malam tahun baru ..
My brother belanja makan di Restoran Juara Ikan Bakar di Kubang Kerian sempena harijadi mak bonda terchenta :))
Boboy dan yaya tak nak ikut .. semua bersemangat nak pegi kelas mengaji malam tu.. biasanya budak budak tu kalau dengar nak makan kat luar cepat jer nak ikut .. tapi malam tu semua tanak pegi ..hihi
si uwais @ atam yang tak reti dok diam ..
ikan kerapu masak 3 rasa ... ok sedap!
kangkung goreng belachan ..
ish.. budak ni lagi.. tgk tu muka melawak jer ..
sotong celup tepung .. sedap gak tapi tak leh lawan kat restoran ikan bakar di wakaf che yeh..
penuh meja tuu.. bonda kemain comel dengan anak tudung merah ..aawww
banyak sangat lauk yang bang jae order sampai tak abis dan siap tapau!
udang barter dengan ikan siakap sweet sour lagi..

Alhamdulillah... kenyang sangat!!!!!


2 comments:

me suya said...

ni tmpat fav abg ngah suya bawa kami makan2 selain drpd g makan kat kengsom

Nanie said...

Bestnya... memang terliur!