nuffnang

Friday, November 15, 2013

Hot Burger Fizo Omar Depan JPJ Panji

Memang hot betul promosi hot burger fizo omar ni kan..

Kat Kelantan ni gerai hot burger muncul macam cendawan tumbuh lepas hujan
sana sini pegi mesti ada gerai hot burger ni ..
pelanggan pun hot jugak.. 
seronok jer tengok bila lalu depan gerai hot burger tengok ramai customer dia tunggu
macam nak beli putu halba musim hujan ... hehe

yang ni cawangan hot burger depan JPJ Panji

aku pun tak nak lepaskan peluang untuk try hot burger abang fizo kita ni
bila encik faris balik gitau ada gerai burger baru buka depan JPJ Panji tu aku dah agak..
ni mesti gerai Hot Burger yang tengah hot tu..

malam esoknya terus ajak encik faris ke situ ..


kemain laris burger dia kata kau..
maklumla produk baru kan...
pengasas nya pun abang fizo yang tengah top dan hot jugakk
jadi burger nya harus la hot kennn ..
sampai customer pun sanggup menunggu nak try hot burger ni

macam-macam jenis burger ada.. harga pun tak mahal sangat .. 

ni yang aku beli .. chicken cheese burger ..
rasa dia ok laa... sedapp ... resepi tersendiri fizo omar ..
sos dia .. daging dia semua dari jenama hot ....
sila kan try uols ..
Insha Allah sedap :)


4 comments:

PrincessNur Nurr said...
This comment has been removed by the author.
Lynn Damya said...

Salam, haha mmg tgh glamour kan burger nih..cuma sy belum berkesempatan lagi nak try..hehe

ela said...

wah sempat try burger fizo yer....salam kenalan nur..comel tuannyer :)

Eraz Fadli said...

Dua tiga tutup.. Malam ni bukak! Terus rembat double.. :-)