nuffnang

Monday, July 16, 2012

Mau Pulang Sudah..

Now kami sudah berada di Airport Hussin Sastranegara di Kota Bandung.. Sedang menunggu untuk cek in penerbangan pulang ke Kuala Lumpur.. Anak-anak masih ceria nampaknya..kejap lagi confirm tido dalam flight rasanya..aku pun dh penat selama 5 hari di sini..tak sabar nak balik wooo..tekak pun dah loya tengok nasik dengan tempe jer stiap hari..hahah.. Tunggu next entry ye..nanti kita share memori di bandung dengan gambar2 skali!
Sent from my BlackBerry® Smartphone via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

me suya said...

ado dok hadioh ko suya ni kak nur? hehehehe

Princess Nur said...

@me suya ado..tapi kena mai dumoh dulu la..hehe

sara said...

Best bercuti dengan anak-anak yang membesar

Rinna said...

Wahh bestnyaa jalan2 ke bandung yer.. :)