nuffnang

Sunday, June 26, 2011

Majlis Makan-makan

Acara makan-makan sempena majlis perpisahan dengan student praktikal di cawangan kami.. Buat simple2 jer as a morning breakfast.. Ada sate, nasi impit dengan roti dan kuah kacang serta sedikit kuih muih pembasuh mulut...

Alhamdulillah.. Kenyang sampai ke tengahari :-)

Published with Blogger-droid v1.7.2

9 comments:

kakchik@ella said...

Menu tu kan, sume kakchik suka. hihi.

aNaYaNa said...

sedapnya k.nur..mujur lunch dah..:)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

nanti kita buat makan2 ok:) adakan majlis berbuka puasa bersama blogger kelantan. nak tak kak nur???

me suya said...

bestnya dirai..
suke2.. :)

JIJI YU said...

nasi kapit tu..

ct N honey said...

ini bukan simple lagi ni..selera masing2 mkn

m!sZ zAL!nA said...

kak nur.. mau tanya ttg galaxy tab ittew.. best x camera dia???

Rtp Farra Arisha said...

teringin nak makan satay pulak dahh. hehe.

BLADE EDGE said...

salam akak...

menu jamuan perpisahan mcm heavy jer. rasanya dah mcm lunch pulak...hahaha :-)

anyway selamat maju jaya kpd yg praktikal tu.