nuffnang

Sunday, June 26, 2011

Mimpi Buruk

It’s sooooo scary…sangat tidak suka bila mendapat mimpi buruk.. jalan ceritanya pulak mengarut dan tak logik mengalahkan filem tamil.. nak kata sebab sebelum tido tak basuh kaki rasanya tak betul sebab aku dah siap semayang isyak sebelum tido semalam.. doa pun dah baca.. tapi still dapat mimpi buruk yang membuatkan diri susah mau sedar bila masuk waktu subuh.. sudahnya waktu sedar diri untuk semayang subuh telah terbabas selepas pukul 7 pagi.. huhu…

2 comments:

JIJI YU said...

ahaha..mmpi buruk ni bes jgk layan..

kakchik@ella said...

Dnt worry ... hnya mimpi.