nuffnang

Thursday, December 1, 2011

Geram dengan CELCOM!


Salam..

Tengahari ni rasa hot je.. walaupun cuaca mendung.. harap harap ada la yang buat delivery pizza dengan air sejuk kat aku lepas ni ye.. hehe ..

Kenapa marah marah yek?

Camana la akak tak marah.. berukbeng akak ni problem lar bila nak connect.. cucuk kat laptop ok.. 

Tapi bila cucuk kat desktop kat ofis ni takleh connect pulak.. signal je hijau tapi haram takleh klik 'connect' ..huh!

Bila call selekom careline tu.. dah la kemain lama nak sambung situ sini.. buat rugi bill hp akak je.. pastu bagi ajaran sesat pulak.. ada ke patut dia suh bukak sim kad pahtu cucuk kat hp pulak.. dah la akak tak bawak hp spare arini.. sebab tu la nak marah sangat ni!! huhuhu

Kalau susah2 sangat camni akak campak je la berukbeng tu kat tong sampah!

Guna wifi lagi baik... huh!


8 comments:

Nurul Faiz Bikers said...

sabo je la.
celcom mmg mcm tu.
sy pon guna broadband celcom.
mmg agak mengecewakan sejak kebelakangan ni.

Princess Nur said...

@Nurul Faiz Bikers kan? ntah apa2.. huk~

munna said...

DULU PUN GUNA CELCOM... TAPI MMG HAMPEH SKRG PAKAI STREAMYX OK JE

YNA said...

klu berokbeng celcom mmg teruk berbanding maxis..

tp klu bab line better celcom dpd maxis!!!

alien said...

hihihi
berokbeng mane2 mmg camtu
pakai unifi la cun

Brothers Sam said...

Bro pun guna celcom gak ... samalah prob dia walaupun duk kat bndar.. cdgn nk tkr digi lak ...

tinta hatiku said...

Sabau jer la... Nur weyh...

Akak punyer berukbeng Maxiss ni pon, takleh hujan sket, terus kong!! Streamix plak ada masalah cabel... kuang 3x....

Anonymous said...

kalau kat KL pakai umobile laju gile dan murah rm50 sebulan 5gb quota...speed pun laju...kat KB xdok lg kot...