nuffnang

Saturday, December 3, 2011

Shopping Back to School

Update sambil tunggu papa tengah que membayar..

Fuh! Ramai betul orang.. Sibuk membeli belah keperluan sekolah anak macam we all jugak.. Ingatkan tak ramai lagi yang keluar shopping sebab sekolah pun lambat lagi nak bukak kan..
tapi masing-masing buat persiapan awal nampaknya.. Ye la, dekat2 nak bukak sekolah nanti tentu lagi sibuk shopping mall ni dengan ibubapa yg membeli keperluan anak untuk back to school kan..

Makanya (bahasa indo la pulak..hahah) mama sama papa bercadang untuk membeli persiapan boboy sama adik awal2 agar tidak kecelaruan bila tibanya musim sekolah nanti.. Koknya adik pun udah mau masuk ke darjah satu ya.. Udah tentu semua keperluan dari baju, kasut, stokin dan sebagainya haruslah yang baru..hihi

Aduh..capek bangat mama memilih keperluan anak2 ni ya.. Tapi tak apalah sebab ongkosnya papa yang bayar.. Mama tukang pilih saja..ekeke..

7 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

yeayy, adik ada brg skolah baru! hiks... teringat dulu2, time awal tahun lah paling semangat sgt2 nk g skolah:) sbb semua benda baru!

me suya said...

eyh..adik dah darjah satu eyh. mesti semangat bebenar adik nak sekolah

nazirah said...

ayuh kembali ke sekolah ayuh heee tu la skrg msm bli blah baju sekolah ni huhu

GEYLANG said...

jom join give away ni :)

http://geylang-shop.blogspot.com/2011/12/geylang-shop-december-giveaway.html

hamzah ian said...

baik beli awal2.. nnt sibuk pula.. hehe

simply nana said...

terasa nak buat list la pulak setelah melihat n3 akk ni. awal beli dah senang kan k nur

diana said...

banayk tengok sinetron nih.
ekekek