nuffnang

Wednesday, January 16, 2013

Girls day out!

Assalamualaikum..

Lamanya tak update
Dah macam takde mood nak berblog
Agaknya dah kering idea kot huhu..
Pagi tadi wasap2 dengan geng kepoh di ofis berajak keluar makan reramai.
Kalau bab makan semua laju jer tambah2 waktu pagi time perut lapar berkeroncong huhu..
Makan nasi kerabu dengan ayam dan daging bakar cicah kicap.. memang sedap dan menyelerakan..

Thanks kepada cik Anis kita yang sudi belanja dan bawak kitaorang ke sini. Next projek di Kopitiam Kita pulak ye ;)
posted from Bloggeroid

4 comments:

Nurul Faiz said...

nasi kerabu memang sedap :)

Evagurl Izma said...

nasi kerabu! dah lama tak makan.. sedapnye T.T

Waney Zainuddin said...

daging bakar.. my feveret :D
Kisah ibu pencen muda

Mas Zull said...

assalamualaikum nur...slm kenal yer...sedapnya tengok nasi kerabu tu...:)