nuffnang

Friday, August 12, 2011

Anak anak demam

Salam Jumaat..

Update kat atas katil..ssshhh
Biasala hari jumaat kan
Suka benar bangun lambat
Sib baik dah kawin
Kalau tak, takde orang nak wat menantu.. Hehe

Malam tadi tetiba adik dengan boboy menunjukkan tanda
Nak kena demam selsema
Tertiba memasing dok bersin
Dan hidung tersumbat
Cepat2 aku suapkan ubat
Takut melarat pulak

Risau betul dengan keadaan
Sekarang.. Tambah2 dibulan
Ramadhan ni.. Si boboy lak
Minggu depan dah nak mengadap exam di sekolah

Pagi ni nampak dah ok skit kedua duanya.. Mujurlah
Kalau tak kena kensel planning nak gi shopping raya petang ni.. Baju raya tak beli
Apapun lagi ni..maunya bertangguh sampai nak raya esok sure ramai gila orang kat kb mall tuh.. Tak larat aku nak beratur dan berebut memilih baju anak anak..haish..

Adik dibenarkan untuk tidak berpuasa hari ni..
Boboy nampaknya boleh berpuasa lagi.. Harapnya boleh bertahan sampai ke petang.. Lagipun mamanya ni dah janji nak bawa berbuka di luar petang ni..

Oklah..
Semua berpuasa untuk uols
Thanx sudi baca :)


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 comments:

ejaMaria said...

hehehe... kita pun janji ngan anak nak bawa gi shopin petang nnt... ;p

MaMa CyDa said...

Memang musim demam kot. Mama pun last week demam, pehtu wiken lepas adik demam. 2 hari lepas si abang plak, then hr nih Abah dorang plak ... complete dah 1 family demam huhuhuh

L said...

anda seorang yg pemarah?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

JIJI YU said...

semoga kedua dua disembuhkan ALLAH...

mesuya said...

adik ng boboy jangkit ng kakak Suya kot.hehehehe

BLADE EDGE said...

salam akak..

biasa la time cuaca xmenentu nie..