nuffnang

Friday, November 4, 2011

Beraya di KL..

Bersiaran dari KB epot .. Orang lain sibuk nak balik ke kampung tapi kami satu family sibuk nak gi beraya di KL .. Hehe..

Maklumlah mak kita dah jadi orang KL skrang.. Raya ni pun dia tak balik kampung sebab dok jaga baby adik aku yang baru berusia 2 bulan.. Lagipun orang KL dapat cuti raya haji 1 hari je kan?

Kami sefamili akan berada di KL selama 5 hari.. Ok la tu.. Boleh melepas rindu pada ma dan beraya dengan adik beradik dan sanak sedara yang tinggal di sana ;)

Eh, sapa yang dok KL dan tak balik beraya kat kampung raya ni sila angkat tangan?! Uols boleh rojer kami sekeluarga yek.. Nak gi ngabiskan daging korban kat umah korang kalu ada.. Ekekeke ..

6 comments:

JIJI YU said...

haduu..korban unto ko sano

wan habibah said...

syok nya rasa kat bando... ekekeke

mzhany said...

nur, selamat hari raya aidiladha...

BLADE EDGE said...

tganu maybe cuti raya ahad dan isnin :-)

me suya said...

Oitt... baru je nak ajok mai beraya ke rumah.. on the second day of raya nt.. isk3

Hans said...

best tak beraya di KL?