nuffnang

Wednesday, November 16, 2011

Malam ni dapur masterchef tak berasap

Disebabkan masterchef penat nak masak maka acara makan malam kita di restoran la jawabnya incik suami ya..

Tak susah pun nak makan untuk 2 mulut ni je.. Anak anak memang dah makan awal petang lagi sebab diaorang ada kelas mengaji quran belah malam.. Jadi acara berdating di kedai makan pada waktu malam adalah biasa bagi kami berdua ni yang sama sama bizi dan pulang lewat petang..

Lepas makan pegi round round dulu sementara tunggu anak2 abis kelas.. Pukul 10 baru budak keluar.. huhuhu..

6 comments:

Rtp Farra Arisha said...

kk nur, bila plak boleh kita gi dating for the first time? hehehehe.

wan habibah said...

APA YG ATAS TU.. MCM SEDAP JE

ZianaRazali said...

sedapnya..mano nih kak?

ejaMaria said...

kita jumpa web company Dr.Khair tu... http://www.ctssb.com/

nnt bole la contact... ;p

simply nana said...

amboi2...dating ye k nur, sonoknya skali skala dapat berduaan begini kan...

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe sekali sekala mkn kt luar .. kn