nuffnang

Monday, November 21, 2011

Terima $ Persekolahan Anak..

Aku kat sekolah anak sekarang.. Sedang dalam majlis penyampaian bantuan khas awal persekolahan untuk anak sebagaimana yang di war war dalam bajet 2012 oleh PM..

Terima kasih Kerajaan Malaysia kerana menyediakan kemudahan ini buat pertama kali kepada semua rakyat Malaysia.. Harap2 tahun depan pun ada rezeki camni untuk anak anak kita lagi.. Walapun aku berkemampuan tapi sebagai rakyat yang prihatin, aku rasa bantuan ni sangat bermakna kepada ibubapa yang mempunyai ramai anak dan kurang berkemampuan.. macam aku ni kira menumpang senang je la.. Dah orang nak bagi buat apa kita nak tolak kan? Terima je la ;)

6 comments:

pena rozie said...

Harap begitu la. Thn depan dapat lagi yer....

mzhany said...

sampai senget kepala hany teleng tgk gambar huhuhu

Mira Adzlia said...

best nye dak2 skang..huhu...

CT NoArIzAh ArIs said...

Assalam.. kalau tak ambik kang ada lak kata sombongkan..lagipun rezeki jgn di tolak musuh jgn di cari..:))

JunAina said...

aina dah ambik khamis lepas tapi make sure bawak IC sendiri dan surat beranak anak ye coz sebagai bukti warganegara. kalau anak angkat kena bawak surat kuasa jugak...

myamyza said...

untung budak2 sekarang siap dapat duit bagai, buleh buat bayar yuran..