nuffnang

Wednesday, November 7, 2012

Tudung harga RM300 ? Errkk

Alahai mahalnya..
Tau la jenama paling tersohor buat masa ni.. Design cantik, kalerful macam agar agar dan stok pun terhad .. Tapi kalau harga sampai wat aku rasa tercekik tulang ikan nak beli baik tak payah la ek.. Setakat RM250 tu aku beli lagi la sebab dah nak sangat ken.. Tapi bila dah naik sampai RM300 ni rasa mcm melampau la pulak.. Baik beli barang dapur kat umah tu haaa..boleh borong sampai dua troli lagi.. Macam macam bleh angkut dengan RM300 tu... Kan Senah kan? Heheh..

Sent from my BlackBerry® Smartphone via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

munna said...

takde pun jenama ni dlm koleksi munna... suka dgn ariani je...

QasehTercipta said...

aikk... apasal mahal sesangat kak. sy beli br rm150-170 aje.

Ema Blog said...

sekdar memandang jerlah..

mama adaman said...

YANG, pi jer atas bazar leh request nk color aper tone tu..rm70 jer..kain pun sama jer quality