nuffnang

Saturday, April 30, 2011

3 Hari Cuti 3 Buah Magazine..

DSC01943

Giler semangat beli magazine

semalam menggoda en suami di kedai buku beli

majalah MINGGUAN WANITA dengan RAPI

hari ni beli NUR pulak

padahal satu pun belum baca lagi

mentang-mentangla cuti 3 hari

takut bosan dok kat rumah

lagipun kalau hari keje tak sempat nak

belek-belek majalah ni

harap-harapnya hari cuti ni

bolehla belek2 majalah

baca-baca..

kemudian magazine tu plak baca aku

heheh..

yang pasti

satu magazine tu

mungkin mengambil masa seminggu

untuk habis dibaca

nak wat camna

tuan tanah takleh konsentrate

time membaca…

ada2 je rancangan tergendala

atau gangguan time i membaca

tengokla nanti…kui2..

kalau jumpa tips yg bagus

kita share kat sini k…

jom baca!

4 comments:

kakchik@ella said...

Bestnyyaaaa nur cuti 3 hari. KC 2 ari je. Tu pun esok dn lusa da ada plan dah.

Rtp Farra Arisha said...

yes, usually weekend mcmni baru kita ade peluang untuk baca magazine laah, buku laah and yg sesame spesies dgnnya. hehe. btw, hv a good weekend with ur family, k.nur :)

cik ayin said...

tak beli pun majalah pape..huuu

da tak minat

puanbee said...

semua majalah tersebut i like huhu