nuffnang

Tuesday, April 19, 2011

Mama Singaaa!!

angry2

angryface

angry-tiger

index2

index

Memek muka mak yang sedang mengajar anaknya study untuk exam esok… nampaknya aku takbleh jadi cikgu..kalau tak sure ku telan sekor-sekor anak orang..hehe~

7 comments:

JIJI YU said...

muehhe perancangan tuhan memamngyg terbaek..yg macam saye gak jadi cikgu..ahaha

me suya said...

hehehe sabar kak..
tapi nt mesti boboy ingt sebab mama die selalu duk cengih part yg die selalu lupa tu :)

ejaMaria said...

hahaha...

ingat kan akak sorang je 'Singa'... ada geng rupanya...

tapi akak tak la sampai muka cam kat atas nun... ;p

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.ziarah sini..:)
Sudi2 ziarah blog saya eh^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
(^____^)

kakchik@ella said...

Kahkahkah .. sama la kita nur. kc pun camtu. kalo dok ngajar anak, sokmo cepat marah. hihi ..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

SAKAN MUKA.....HEHEHEHEHE...terbaiklah..

zacky ~786~ said...

yg rimau tu ganas.. perghh !!