nuffnang

Sunday, April 3, 2011

Mau Pergi Bertapa

DSC01858 Gambar ada kena mengena ke dengan entry ni eh? non adooo.. ni saja nak tunjuk keindahan pantai bukit keluang yang i pegi minggu lepas.. hihi

Pukul 10 kejap lagi mau pergi bertapa selama 4 hari 3 malam di blok batu di tepi pantai Kemaman, Terengganu.. maklumlah baru dapat tugas baru sebagai Pegawai Tadbir Latihan awal tahun ni.. jadi sebelum kita bagi orang latihan atau kursus elok la kita lengkapkan diri sendiri dengan ilmu di dada dulu.. kan? =)

Masih lintang pukang mengemas barang-barang… cuti dua hari lepas langsung takde mood nak packing.. gini la selalu perangainya.. last minute baru sibuk dan kalut cari itu ini.. opss..jgn lupa name tag dan kasut! nanti takbleh masuk kelas ^_^

8 comments:

me suya said...

good luck kak nur
Suya pun nak pergi bertapa isnin-rabu..ade interview kat pahang.. dan itu company mmg first list suya. kaknur doakan suya k :)

Rtp Farra Arisha said...

nak pergi bertapa? nak ikut kak nur. hehe. anyway, selamat bekerja dan mudah2an dipermudahkan segala urusan.

JIJI YU said...

kah3..kite kena bertapa minggu depan..setelah di selidiki mmg brudben tidak dapt menjalankan tugas dgn baek di tempat pertapaan

MamaEma said...

selamat menjalani latihan..hati-hati dengan pacat...hehehehe

Encik Suami said...

wow..akak peg tadbir ker?
ekseli..akak jabatan apa ye?
asik kene outstation jerk?

jemput terjah new entri

1) Mood:Tak Byk Cakap

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

good luck dear....

simply nana said...

tahniah k.nur...semoga dpermudahkan segala urusan...

me suya said...

lama kak nur bertapa..
Suya dah balik pun kakak Suya yang sorang ni tak balik lagi.. hehehe rindu nak baca update ni.. jauh tapi dekat kat internet kan.. Blog wajib kunjung :)