nuffnang

Friday, April 1, 2011

Laksa Penang dah Masak :)

 P4012900 Dah makan untuk 1st round… tunggu petang skit nak makan lagi.. ni yang original home made tau.. bukan yang dibeli atau cilok dari pasar pagi :) mak bonda yang buatkan.. sambil aku layan internet je tetiba dah siap terhidang..hehe.. mak cakap kali ni dia buat yang spesel skit.. letak ikan sardin 2 tin tambah ikan rebus sekilo.. patut la kuah dia pekat dan sedapp sangat… masa makan tu letak ‘prawn paste’ skit.. perghh… mabeless!!

P4012899

terliur ke? meh laa.. jemput makan semua.. bersila2.. :)

9 comments:

mocha pearl said...

sedapnya kak... kecur air liur tengok...

kakchik@ella said...

memang terliur la nur. hihi . ..

Kak Sam said...

Tergodanya. Petang nanti nak pi cari kat psr malam.

me suya said...

argghh terliur
prawn paste a.k.a PETIS org penang kata ;)

MamaEma said...

slurrrrppp...terliur nyer...

Amy Syaquena said...

ya allah fav amy sedapnya keur air liur lihat pic nie..

ejaMaria said...

ergghhhh... org nak diet laaa... ala lapar la pulak... ;p

diana said...

akak tak minat laksa penang sebab dia bubuh sardin tin tu..
akak lebih suka laksa kedah..

khairiyah said...

burrpp. nyummy! ^^