nuffnang

Thursday, October 18, 2012

Macam Siti Saleha eh?!

Selamat petang..
korang dah lunch? aku dah ..
just jamah semangkuk sup sayur je ..
Alhamdulillah kenyang ..
*jaga bodyla katakan .. ekekeke* 

Petang ni nak tayang gambar close up sket ..
i memang suka upload pic kat Instagram yang diri sendiri perasan macam comeyyy gitu
*sambil kelip2 mata*

nak tengok ?? sila la scroll down ke bawah ye ..
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
motif ??
 nak tayang tudung fareeda yang baru jer ekceli .. hahah ..

tapi serius memang i rasa nak pitam bila ada yang komen
muka i sama dengan artis ...
*apakah matanya rabun atau ... ??*

dan membuatkan i rasa OMG!!
tolongg2 ... akak rasa nak pitam ni .. hahah!!


korang baca la sendiri komen budak @mohdnajib94 tu :D


yang i rasa kelakar bangat pic tu bukan yang pertama taw..
before this dah ada satu insiden yang sama berlaku ..

ni gambar satu lagi .. dan i dikaitkan dengan artis yang sama ..
>
>
>
>
>
>
>
ehem ehem .. pose jelingan manja gituu  ^_^


 dan komen @saidila dalam Instagram ni pun sama jugakkk ... LOL !

eh.. korang kenal tak Siti Saleha tu sapa ?
rasanya semua orang kenal kot ..
pelakon glemer dalam citer NORA ELENA tu la ..
ala .. yang berlakon dalam citer di TV3 tiap2 Isnin - Khamis jam 6.30 ptg beberapa bulan lalu
hero citer tu tak lain tak bukan abang Aaron Aziz yang hensem nak mam**s tuu ..kahkah..

kalau tak kenal meh akak tunjuk gambar2 Siti Saleha tu..
>
>
>
>
>

pic kopipes dari Instagram Siti Saleha .. eh .. yang belah kanan tu Siti Saleha yer
bukan adik yang dok tiup belon belah kiri tu ... hehe ..


oh Siti Saleha .. kau memang cantikkk bangat ..
tapi kalau ada orang yang samakan muka aku dengan ko
dah sah2 la mata dia tu rabun kot .. hehe

sebab sah2 aku bukannya secantik kau Siti Saleha ..
sesungguhnya gambar2 tu aku kasi tacap skittt jer ..
ye la sekali sekala..
nak jugak feeling lawa macam retiss ..
boleh kann ?? kah kah !


Published with Blogger-droid v2.0.6

4 comments:

fiza said...

Cantik tudung, org pon cantik ☺☺

Iyerlah...ada iras2 sket.

Yousof said...

Saya rasa akak lebih cantik lebih² lagi sebab akak bertudung. Tak kisah la tudung Fareeda atau Rafeeda ataupun Dareefa. ;D

Rohani Hashim said...

a'ah ada iras siti saleha. waaa retis...nak sign ;)

nik ros said...

ade iras2 la.
setiap manusia ada ekecantikan tersendiri kan :)