nuffnang

Wednesday, October 24, 2012

Uzur

Semalam dia dah bagi hint nak datang
peha mula lenguh dan pinggang dah sakit sakit
malam tadi makin menjadi jadi sampai aku tak lena tido
sakitnya tuhan aje yang tau..

Pagi tadi pun sama
rasa nak nangis terasa urat peha cramp
macam nak putus
lepas mandi terus sapu krim panas dan telan ubat paracetamol
punch card dah sah sah la merah waktu sampai di ofis pagi tadi

Cuba bertahan sampai tengahari
and after lunch hour aku dah tak larat nak kembali ke ofis
macamana nak duduk kalau pinggang rasa cam nk putus dan peha tegang semacam?

Mampu tersadai atas tilam dirumah je la sampai ke petang..

*sigh*


1 comment:

Ema Blog said...

dulu selalu sakit bila nak uzur..siap guling2 atas katil menahan sakit.. Alhamdulillah.sekarang dah tak rasa sakit.