nuffnang

Tuesday, October 16, 2012

Poor my boy :(

Masa hp berdering pukul 10 pagi hati aku dah cuak
tengok macam no public phone sekolah boboy yang keluar

'mama .. cepat la datang sekolah.. boboy tak tahan la.. pening kepala ni..
tadi muntah kat tandas.. '

'haah? ok2.. tunggu kat situ.. nanti mama datang '

terus capai kunci kete dan drive ke sekolah
sampai kat sana tengok ada kawan dia tolong pimpinkan

then i bawak dia pegi jumpa cikgu Penolong Kanan sekolah

kenalkan diri dan bagitau yang Muhammad Adib Fahmi dari kelas 4A ni sakit 

Alhamdulillah.. cikgu melayan kami dengan baik sekali
borak-borak lebih kurang rupanya keluarga kami dah kenal sebelum ni
lagi pun Encik Faris adalah salah sorang AJK PIBG sekolah tu

bawa boboy balik dan terus bagi ubat
lepas tu suh dia tidur..

Terima kasih ye cikgu-cikgu SKDemit sebab beri peluang pada anak saya
untuk ambil exam hari ni pada minggu depan.. terima kasih! 

p/s: tak pasti punca boboy jatuh sakit .. pagi tadi sebelum gi skolah dia dah cirit 2x

Sent from my BlackBerry® Smartphone via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Kakzakie said...

Thanks singgah blog kakak - kakak follow sini dah yg ke 522

hOtMaMa said...

get well soon yer..