nuffnang

Saturday, May 21, 2011

::Entry Sedih Nak Mam***::

image

Apalah nasibku…huhu.. tetiba semuanya hilang.. apa salahku?.. apa dosaku? aku tidak minta jadi begini.. musnahlah harapanku.. hilang semuanya.. semuanya punah!! hancur berkecai..

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

image

tak guna punya camera! abih seme hilang pic dalam memory card dia.. aku tak wat pape pun..bila masuk kt laptop..semua hilang..chaitt… hilang semangat nak hapdate blog ni setahun..huhuhu…

9 comments:

cik ayin said...

ala...kan ada software nak bley dapat kan balik picture tu...

Princess Nur said...

@ cik ayin

betul ke? ajar la akakk..huhuhu..tensen tull..

Amirah Adnan said...

bleh cover balik kan yg hilang tuh kak??

Rtp Farra Arisha said...

alaah, kasiannya. arisha pun tak addict sgt pasal software and so on nii, so tak boleh nak kasi tau how to make it receover again.

hmm, ala jangan nanges. wuhuhu.

JIJI YU said...

hurm..rasenye kak..leh cover balik tu...ade care die..

ejaMaria said...

virus tu... gi bawak kedai kamera... diorg bole tolong biasanya...

deqlis said...

laa sedih kan?? ramai kawan2 kat ats tu kata leh trace balik gambo tu pergi kedai gambo...

teringat akak masa dulu2x guna kamera yg pakai negatif kodak ..lagi laa...dah laa p sarawak...balik2x gambar hitam jer semua...huhukk lagi sadis...gambo posing kat boneka kucing tu pun takde kenangan...huhu... huhu huhu...

munna said...

MMG SEDIH KLU HILANG..PERNAH JADI PADA MUNNA...SKRG NI LEPAS JE BERGAMBAR MESTI SAVU JUGA KAT PENDRIVE

kakchik@ella said...

alahai nur .. kalo kena kat kakchik pun mesti down habis. kalau betullah boleh dpt balik, kan bagus. tp kc tak tau caranya .. kalo tidak, sure kc dah ajar nur.