nuffnang

Tuesday, May 31, 2011

Aku Jatuh Sakit :(

Salam frens..dah dua tiga hari tak update..keadaan sangat2 tidak mengizinkan.. hari ni kita cuti sakit @ mc.. badan rasa sangat tidak sihat dan tak larat nak bangun untuk bekerja.. dari hari jumaat lagi dah rasa tanda2 sakit tekak ni..memang dah rasa macam nak kena demam selsema.. nampaknya semalam keadaan makin kuat.. kepala pun rasa ting tong (pening) semacam jer.. ini kes berjangkit dengan incik suami yang baru reda demam selsemanya lepas dia balik dari Bali hari tu..

Malam semalam dah pegi klinik ambik ubat.. bila telan pil-pil tu rasa makin kuat pulak peningnya..mungkin dos ubat yang terlebih mengantuk.. so tak bleh buat apa dah.. pagi tadi tak larat nak bangun pi keje.. lepas makan ubat pagi ni terus ‘pingsan’ lagi sampai kul 12 tengahari..huhu

Bila kena demam selsema ni nak makan pun dah rasa takde selera.. apa yang ditelan seme terasa pahit.. hilang nikmat makan seketika :( semoga tuhan percepatkan sembuh sakit saya ini.. rasa risau la pulak memandangkan dua hari lagi kami sekeluarga dah plan nak bawa anak2 pergi bercuti sempena school holiday ni.. harap2 dapat cover balik esok…

Rasanya ni kali pertama dalam tahun ni kita kena demam camni.. semoga tuhan percepatkanlah sembuhkan demam kita ni..amin..

image Pauh-20110531-00064

11 comments:

Diana @ Melley Mey said...

moga cepat sembuh yer... tke care Nur..

JIJI YU said...

syafakillah

Rtp Farra Arisha said...

kak nur, semoga cepat sembuh yaa. makan ubat secara teratur, minum air putih byk2, insyallah baik laah demam tuu. tc then :) and happy holidayy.

ejaMaria said...

sian nye... banyak2 minum air kosong... take care...

aNaYaNa said...

rajin makan ubat k.nur..semoga cepat sembuh..:)

Farah Shamsudin said...

semoga cepat sembuh ye dearr..

cik ayin said...

cepat2 sembuh ok..makan ubat :)

Princess Nur said...

trima kasih pada semua sayang2 yg sudi jenguk knur :)

Sarimah Ramli said...

cepat sembuh nur...

me suya said...

take care kak nur..
suya leni tak dan nak online..
ni baru je balik attend seminar before lapor diri ke ofis 13hb ni..sibuk plak nk prepare ape yg ptt nk g keje.. insyaALLAh, kalau tak de aral melintang.. raya nanti boleh ah suya beraya ng akak.. hehehe sekarang mmg tak menang tangan..kenduri pun banyak :)

kakchik@ella said...

Salam nur. Sekarang dah ok ke?