nuffnang

Thursday, May 26, 2011

Yang Diidam Telah Dimiliki ;)

image

Gambar diimport dari En Googles..tq.

Akhirnya.. setelah hampir sebulan menunggu..

idaman hati sudah ada di tangan ^_^

Memang best laa.. maklumla.. sebelum ni kita guna handphone yang biasa-biasa jer.. but this time kita decide nak try pakej CELCOM.. memula ingat nak rembat iphone 4.. tapi memandangkan kawan-kawan suggest kita amik bb.. so kita pilih bb torch lah.. hampir tiga minggu order dengan CELCOM baru la dapat stok.. punyala merana menunggu.. kebetulan hp lama tetiba terus wat hal > rosak. Merajuk agaknya dengar tuan dia dok canang satu kampung order hp baru.. hehe..

1st day pakai memang agak kekok la nak guna touch screen ngan keypad tu.. tapi masuk hari ke-2 ni rasa ok dah sket.. stil tengah main-main dengan setting dia laie.. nampaknya tk susah sangat nak paham function bb torch.. i loikee! dh ramai member add for bb massenger n tuwitt tuwitt.. besh2 :)

kawan-kawan apalagi? rembat la satu ek.. tak rugi… memang berbaloi baloi..

14 comments:

farasakura said...

klu package celcom brape dear??

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

nak rembat...nak rembat jg...tapi bopa ongkosnya dong.....

aNaYaNa said...

bestla k.nur..mobile friendly la..hehehe

JIJI YU said...

pakej ipad ado dop

Farah Shamsudin said...

hehehe.. bb torch ekk.. best sebab dapat messenger kan.. kan..

munna said...

mmg selalu mcm tu bila dpt yg baru yg lama mesti buat hal...

cik ayin said...

syok la bertweet nanti ye...ahakss :P

zuwaidah said...

syoknyaaaaa...nak letak dlm wishlist lah...teringin jugak nih

Rtp Farra Arisha said...

bb torchhh tu, fuyooo. hehe ;))

wfdwm said...

Update blog pon pkai torch :)

tinta hatiku said...

Wow!! Bestnyer...
Tahniah....

Hmmm.. tringin nak nak masukkn dlm wish list jugalah bb torch nih

sarimah ramli said...

best nyer nor...
tahniah..

azzey said...

mmg teringin...tp kemampuan blom ada...hu3..

QasehTercipta said...

woww.... ada BB laaa skrg hehehe :))