nuffnang

Tuesday, May 3, 2011

Semakin Lama Semakin Malas

image

Ni satu penyakit jugak.. penyakit malas nak update.. padahal dalam satu hari berapa belas kali bukak blog sendiri. Graf pelawat meningkat pun bukan sebab orang lain.. tapi sebab yang buka blog ni tuan tanah sendiri..hihi.. tapi buka sekadar buka jer la.. nak update nya malas yang amat.. tak tau kena penyakit apa.. mungkin penyakit ‘M’ a.k.a MALAS atau pun aku ni jenis takde idea nak update apa. Padahal gambar beribu riban dalam my camera yang aku cadang nak blogkan cerita-cerita harian yang terjadi pada aku..cess!

Maybe kena pakai PA untuk tolong taipkan blog aku ni *ngade* hihi.. eh, cik puteri cahaya, boleh tolong jangan perasan tak? awak ingat ramai ke orang yang datang baca blog awak ni? tak de pun tauu…ptuiii… :P

6 comments:

JIJI YU said...

saye ade beberape orang pa..ehhee

me suya said...

salam kak nur
sory2..suya mmg balik kampung.. tapi balik terengganu.. ayah kepada Si dia meninggal.. So balik ke sana duk rumah abg suya.. ni dah balik usm.. tak buka blog pun.. busy.. update tu semua autopublish.. kecuali yg malam ni.. takpe, nanti suya balik cuti lama ni tgh bulan 5, suya cr kak nur.. hehehe.. Sorry kak nur

ejaMaria said...

hehehe... nak jadi PA... tak yah gaji bagi elaun je rm8000... ngeee ;p

risa said...

ada lah...ni ai tengah baca kannn

QasehTercipta said...

hahaha.... malas yea. kena rajin2 berjalan mesti byk entry nak tulis

kakchik@ella said...

ooooo .. terkena virus M rupanya. cari vitamin R cepat. cover balik. hihi