nuffnang

Thursday, July 7, 2011

Asyik Kena Block :(

image

Cuba korang tengok kat shoutbox aku kat atas tu.. dah sah la tak leh taip kan? sama jugak if aku masuk kat blog korang.. langsung takleh tinggal jejak.. ingat nak gak cari kawan baru.. tapi apakan daya.. line internet kat opis di ‘restricted’ atas sebab-sebab tertentu huhu… semangat nak blogwalking hilang sudah.. yang mampu ku buat hanya komen di entry korang jer.. huhu.. mencik! :(

4 comments:

kakchik@ella said...

nasib kita sama nur ..

JIJI YU said...

baso dio la maen nga kijo ni gak

me suya said...

kak nur.. sama je ng opis suya.. that why i prefer tgl komen je sekarang ni..tp kalau nak guna shoutbox tu ade crnya kalau kak nur pandai hack IT... hehehehe

mama adaman said...

Sorii kalu i ramai staff teknikal boleh jer allow tapi paham jer laa kan..so i pun taknak byk kan keje i dah byk.. takpe after ofis hour boleh jer blogwalking..key!!!