nuffnang

Friday, July 15, 2011

Lunch:: Ikan Siakap Stim

IMG-20110715-00579Tengahari ni masak simple2 jer.. ikan siakap stim resepi campak-campak.. side dishes takde ye.. sebab pepagi dah keluar ke rumah sedara yang adakan majlis bercukur.. lepas tu pegi round2 shopping mall kejap – beli stationery untuk anak-anak..

Lepas jumaat tadi terus kerumun ikan ni sekor untuk satu family..hasilnya? for sure la ikan ni tinggal tulang jer… eh? tulang ada lagi ke? rasa-rasanya tulang dia pun kena ngap kot… hihi..

Dah kenyang semua… now masa untuk bersantai dan melayan aktiviti kegemaran masing-masing.. papanya macam biasa- jahit mata barang sejam :) , adik - main game kat galaxy tab, boboy- nonton astro ceria dan mama – update blog! hehe..

ok..nak berblogwalking dihujung minggu ni..

kepada yang sudi singgah disini, terima kasih ya! i lap u…

mmmuaahhsss!!

9 comments:

Ati Masrif said...

campak2 pun...sedap tu :)

zuwaidah said...

resepi campak2 pun nampak sodap!!!

JIJI YU said...

mmg senang bebeno masak stim ni

~izan~ said...

nk tnggu limau bali colek punya citer plak hehe..

AMMAR YASIR said...

Pergh!!! Sedapnya resepi campak-campak mcm ni..hehehe

me suya said...

waaaa.... Nampak sedap kot..rasa nak makan jugak..

myamyza said...

wah.. kesedapan!

Rtp Farra Arisha said...

uih, mesti sedap masakan k.nur kann. hehe :))

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

mskn stim campak2 lah best, dh la campak, pastu rs pulakk, perghh mantabb kan??:)