nuffnang

Sunday, July 3, 2011

Strawberry Cicah Coklat… mmmmm!!

image

Silalah cuci mata anda dengan buah strawberry dan coklat cair di atas.. picture ni dirakam semasa ai ke tanah tinggi Cameron pada hari rabu lepas (29.6.2011) atas urusan kerja.. kami telah mengunjungi sebuah ladang strawberry milik seorang pengusaha produk strawberry yang berjaya di sana.. masa sampai di sana kami di sambut dengan hidangan hi tea yang sangat istimewa gitu… nak tengok lagi? jom  zooommm pic besau besau..*sila telan air liur* hihi..   image strawberry cicah coklat yang sangat sedapp…mmmmm… buah dia langsung tak masam dan besau2 eh..

image

Our table yang penuh ngan hidangan berasaskan strawberry..

image

mmmmm…yummy2x… ada muffin strawberry jugak n kuih apa tah nama dia (macam roti la)…rasa dia best gilerr… kena  pulak masa dia hidang tu.. roti tu masih panas… memang gebu dan lembut skali dan sangat lazat dimakan  ngan whipped cream ngan jem strawberry tu.. sumpah sedapp! tapi memang rugi aa sebab aku tak  dapat makan banyak sebab my tummy dah penuh dengan kuew tiaw  goreng yang dibelasah di warung brinchang sebelum tu*menyesal huhu*

image

My officemate yang riak menunjukkan buah strawberry yang besar bangat saiz diaa.. rasanya pun sodap eh..

image

sesi diskas-diskas dan berkongsi pengalaman dengan tuan punya ladang (membelakangi kamera)..

image

Picture last masa nak balik… boss (kanan) sempat memberi sedikit sumbangan kepada Tuan Hj Khairani- tokey ladang (kiri) di atas jasa baik beliau menyambut dan melayani kami di sana.. terima kasih tuan haji.. lain kali nak datang lagi la ke ladang tn haji..nak makan strawberry fresh..hehe..tq.

11 comments:

cik ayin said...

besaunya strawberi dia

diana said...

entah kenapa saya tak boleh telan strawberi yang dicicah coklat..mungkin sebab saya bukan penggemar coklat..
tapi saya penggemar steawberi..

heheh

ShErA said...

wow... memang besar betul strawberi tu... akak dah buat shera rasa lapar ni.. hehehe

JIJI YU said...

muffin tuuuu

muhamad hanif said...

genting ? waaahhhh!

Princess Nur said...

@hanif > cameron la dik..bukan genting! hehe

cik paja hanim said...

wah..sedapnye lebih-lebih lagi strawberi dgn whipped cream..pergh..dh la pose ni..uwaaaa...

tiefazatie said...

aaarrghh...strawberry2..suka2..sob2..sedapnya tgk gambar nie..

Rtp Farra Arisha said...

ooppsss strawberry mix chocolate, yummyyy! bila ni k.nur?

Myra Jay said...

Alahai sedapnyer buat stoberi..
MJ nie dah ler peminat tegar buah stoberi :)

Murni Yusoff said...

ummpphh..sedpnya..nk jgk..terliur tgk..huhu =)