nuffnang

Tuesday, February 22, 2011

Entry Sebelum Tido..

Pukul 10.35 malam..

Brrppp..Alhamdulillah..kenyang. Baru lepas pekena megi goreng + telur mata kebau. Bibik aku yang watkan..hehe..tadi rasa kenyang ingat tanak makan sebab petang tadi dah makan nasi kat majlis maulidur Rasul kat opis. Now mata dah kuyu cam garfield..tunggu nak masuk kelambu je..hikhik.. tengah menunggu en suami dan anak bongsu balik..they all pegi majlis maulud kat rumah pakcik aku. Aku tak ikut pasal si boboy tak sihat..tanda-tanda nak kena demam selsema pulak nampaknya dia. Asyik mengadu sakit tekak je..huhu..kesian betul la kat anak laki ku sorang ni..

Esok pagi mamanya ni nak kena outstation ke Lojing pulak..korang  tau kat mana? nun.. di pedalaman Gua Musang tu.. kat Pos Brooke a.k.a kampung orang asli.. buat apa? eerr..Jabatan aku ada pusat latihan kat sana.. so nak gi menjenguk ke tapak projek untuk program latihan di samping memantau belia penanam sayur di sana.. kalau sempat aku nak naik minum teh kat Cameron Highlands..hehe..

Oklah..mataku dah tak larat sangat..baju belum packing lagi..nanti aku update lagi k..gud nite n sweet dream uols..

4 comments:

me suya said...

take care kak nur g lojing.. last tyme suya lalu jalan die tak berapa molek sgt.. hehehe anak laki manja ng mama die ^^

kakchik@ella said...

nur ari-ari sibuk ye? patut la blog byk 'pause' skrg ni. hihi ..

MIMIE AIZA said...

meggi goreng telur mata. ergghhh lapar2

ieda said...

eppy weekand dik :)