nuffnang

Saturday, February 19, 2011

Persiapan Akhir

PN kat ofis ni..
sedang membuat persiapan akhir 
menjelang seminar esok

Sebab tu la jarang update lately
sungguh PN sibuk
dengan urusan persiapan seminar ini
maklumlah.. bila dilantik sebagai setiausaha program
sudah tentu banyak tugas yang perlu dibuat
tapi takpe..
sebab PN memang suka kerja2 yang mencabar gini
Okey..Sedikit maklumat berkaitan seminar ini:
Tajuk: 'Seminar Penghayatan Dasar-dasar Kerajaan'
Tarikh: 20 Februari 2011
Tempat: Kelantan Trade Centre, KB.
Masa: 8.30 pagi-5.30 ptg
Bil Peserta: 400 orang (Gred 22 ke atas)
Penceramah:
1. YBhg. Dato' Mohd Hashim bin Abdullah
(Ketua Setiausaha Kem.Pertanian & Industri Asas Tani)
Tajuk: Dasar-dasar MoA
2. YBhg. Dato' Shahlan bin Ismail
(Setiausaha Politik Perdana Menteri)
Tajuk: Konsep 1Malaysia
3 YBhg. Datuk Hj Mohd Shukri bin Abdull
(Timb. Ketua Pesuruhjaaya Operasi SPRM)
Tajuk: Intergriti dalam Perkhidmatan Awam
4. YBrs. Ustaz Wan Jaapar bin Wan Ahmad
Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM)
Tajuk: Penghayatan Nilai-nilai Murni

Diharapkan program yang akan diadakan esok akan berjalan lancar
dan semua peserta akan mendapat manfaat darinya. Amin..

Okey kengkawan..PN nak sambung keje lagi.. ada beberapa perkara lagi yang perlu disiapkan. Malam ni nak turun ke Dewan pulak.. nak pantau petugas untuk buat persiapan dewan :)
Sayangg uolss..

3 comments:

me suya said...

good luck kak nur.
Waaa dah bahasakan nama PN plak yer
hehehe memula kelu gak suya. Ape maksud PN ni.. ingatkn puan tadi.. kihkihkih.. Waiting for next update :)

Princess Nur said...

hehe..mengada je ni..nk try best ke tak..kekeke

me suya said...

busy nyer kak nur.. hehehe
waiting for the update ^^