nuffnang

Friday, February 4, 2011

Raya kat Hospital..

Banyak juga limau masam yang aku dapat tahun ni..hehe
Firstly aku nak ucapkan GONG XI FA CHAI kepada semua kaum cina yang menyambutnya dengan ucapan "banyak ke stok limau tahun ni?"..hehe

Secondly aku nak bagitau yang cuti raya ni takde maknanya sebab dari malam raya sampai sekarang me n family stay kat ospital sebab my son-boboy masuk wad pada malam raya cina tu.. sian dia sakit perut tak tau
apa punca sampai muntah-muntah banyak kali.. now dah masuk 2 hari bermalam kat dalam wad  di KBMC..  nasib baik kami tak plan pegi memana cuti Chinese New Year ni..huhu (kalau tak sure hangus tiket flight for all family)

boboy in the ward..tangan tu dr inject utk masukkan air dalam badannya
Hopefully boboy will be better soon..please pray or him..tq.

4 comments:

JIJI YU said...

syafahallah

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

boboyy!!! cepat sembuh ye. nnt boleh jalan2 dgn kak fifiey kalau dh sembuh!:)

me suya said...

boboy, get well soon..
Hehehe lama jugak tak melawat kak nur.. since balik KB gak.. sibuk sokmo.. blog diabaikan seketika^^

SyilAdlin said...

Kak Nur..sabar yea..nape ngan boboy??kak iss oyak doc sapa masuk camera..suluh lam perut dia....