nuffnang

Saturday, September 10, 2011

Nak Kurus? Minumlah Jus Super Maxx-5+1


 Akhirnya berjaya jugak menghabiskan 1 sachet jus oren ni yang dibancuh dengan 300ml air yang digoncang mengunakan shaker..


Terpaksa jugak telan sampai abis walaupun rasanya tak la sesedap oren asli yang biasa kita minum tu..

Tips: Minumlah ketika perut lapar sebab bila kau dah makan sure takleh telan nyer..huhu

P/s: nak menurunkan berat badan ler kunun.. Kecewa sebab berat tak turun2 masa bulan pose lepas..makin naik ada la..huaaa

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

deqlis said...

jom diet jugak...deqlis bulan posa turun 4kg...bila masuk raya pertama terus naik naik..last2x sampai raya ke 5 naik 4 kg balik huhu....so lepas open hse2x nie nak diet laa balik..huhu....

tinta hatiku said...

sy penah jg cuba2 minum dulu, sebab tak suka sangat2 kat rasanya, ditambah dengan kureng 'menjadi' berenti sekerat jalan je la...

Mana nak 'menjadi', kalau amik dia pon, still amik nasi... tak turun le kilonya... hehehe

Ninie said...

Diet...emmm...kalu ninie diet nanti tinggal tulang je lah..hehe. Kak Nur lawa la! Hoho...dh follow kak Nur. sudi2 follow Ninie juga ye... =)

アヌム ちゃん said...

puasa hari tu berat naaaikkk..skang ni nak try mengurangkan kembali berat tuhh.huhuu