nuffnang

Monday, August 6, 2012

Iftar Ramadhan ke-14 dan 15

Ambik kau.. Entry 2 dalam 1skaligus hehe.. Aku kan pemalas lipas nak update..jadi biarlah gambar yang bercerita ye.. Jap aku upload pic semalam dgn hari ni satu satu kat sini ek..

Ciken chop dari restoren selera cik siti nama dia..yummy.. Yang ni menu semalam.. Anak2 rekues nak makan..jadi kita ikutkan aje.. Senang dan takyah masak kat umah..tapi boleh tahan la jugak harga makan untuk satu famili..huhu

haaa.. ni plak menu terbaik dari dapur mak kita.. mee goreng basah dari chef mah yang terbaekkk.. sedap wok! makan sampai bertambah..ni dah nak tido pun perut ku rasa penuh lagi.. ;-)

makan dengan keropok..lagiila sedap!! ada lagi side menu yg lain..

roti john..

donat yang gebu..

dan kuih buah melaka.. Alhamdulillah.. sangat mengeyangkan walaupun tak makan nasi time berbuka tadi!
Published with Blogger-droid v2.0.6

2 comments:

deqlis said...

salam Nur...

hmm sodapp2x nyerr...
deqlis pun tingin nk buat buah melaka... kelapa parut je tk beli lagi nie:-)

Ietams said...

wahh meriah nye menu..
salam singgah ^_^