nuffnang

Monday, October 17, 2011

Blog dah pulih.. Malware berjaya dibuang ;)

Alhamdulillah .. mujurlah blog aku dapat diselamatkan semula lepas diserang malware semalam .. naik pening kepala aku mencari jalan penyelesaian nak hadapi masalah negara ni .. akhirnya jumpa gak tips dalam blog ayie .. terima kasih ye ayie sebab kongsi tips  nak buang malware ni .. dah banyak blog aku singgah tapi tak reti buat dan cubaan membuang malware tu nampaknya tidak menjadi .. akhirnya blog ayie ni yang ku jumpa dan kekdahnya tidak sia sia ;) *thumbs up*

Korang nak tau kekdahnya? Mudah sajer .. cuma buang icon pada blog korang sebagaimana yang ditunjukkan dalam gambar di bawah ..


Sungguh mudah kan ? ok .. itu saja tips untuk hari ni .. sekian.

5 comments:

ejaMaria said...

camne nak tau ada malware?

kakchik@ella said...

KC tak boleh masuk blog nur ni dari hari khamis lagi. katanya ada virus dari blog family incik moza. skrg dah ok. Alhamdulillah.

mzhany said...

yeay dah pulih dah...br sronok kannnn

YNA said...

malware tu apa kak? :(

Princess Nur said...

@YNA: malware tu sejenis virus kot..akak pun x berapa pasti la.. huhu