nuffnang

Sunday, October 16, 2011

Tolong Saya!!


Bila aku buka blog di skrin komputer ofis pagi ni tetiba keluar skrin ni limanambelas kali.. weh! apa dah jadi ngan blog aku ni? aku tak reti la nak mengadap benda alah ni.. sapa boleh tolong? tolong la jampi jampi blog aku ni atau bagi la apa-apa link yang boleh membantu aku mengatasi masalah ni plisss!! Makaceh ye..

2 comments:

mzhany said...

a'ah hany pun dapat mcm tu, rasanya better nur buang familymoza.blogspot.com dari bloglist nur, sbb cuba baca malware nye tuh.

nurhayatimohd.blogspot.com contains content from familymoza.blogspot.com, a site known to distribute malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.

so try buang dulu familymoza.blogspot.com dr bloglist dulu, then save, tengok ok tak.

Princess Nur said...

thanks hany..dh wat camtu :)