nuffnang

Sunday, October 23, 2011

Nama je pompuan tapi..

Salam sejahtera dan salam 1Malaysia..

Lepak depan tv sambil update sambil tengok citer pramugari bas 'awan dania'..

Sebenarnya aku tengah pening kepala ni..kepala rasa weng semacam..

Ni kes terhidu bau badan manusia yang tak reti nak menjaga tubuh badan diri sendiri pagi tadi..

Nama je pompuan tapi aromanya.. Masyaallah.. Pening kepala aku sampai kepala rasa berdenyut denyut..

Ceritanya masa dalam taklimat bajet di auditorium pagi tadi..

Tengah kusyuk aku mendengar taklimat tetiba je hidung aku ni terhidu perfume original yang sangat segar dan semerbak baunya..

Aku ingat ada hantu pari dah lalu kat situ tapi tak logik la kan sebab masa tu pagi lagi beb..

Lepas diamati aku rasa macam ada yang tak kena je sampai aku kena tahan pernafasan macam dok dalam air la pulak..

Sejurus kemudian aku kena ejas pulak kedudukan aku ke depan.. Nak bersandar kat kerusi tu aku dah rasa tak mampu dah nak mengawal pernafasan..

Dalam hati dok menyumpah nyumpah.. 'Pompuan jenis apa la ni jenis tak reti nak jaga badan sendiri.. Woi laki kau tak tegur ke woi.. Rumah engkau camana la kalau badan pun bau camni woi!'

Kan?! Tak pasal2 aku dapat dosa..

Habis hilang konsentrasi aku dalam dewan tu tadi.. Cis!

Sent from my BlackBerry® Smartphone via Vodafone-Celcom Mobile.

11 comments:

JIJI YU said...

haha..malu kaum le tuu

me suya said...

hehehe stock kena sound direct ni sis :)

me suya said...

kak nur dapat tak comment ni??
ASSALAMMUALAIKUM..

MINTA KERJASAMA DARI RAKAN BLOGGER UNTUK MENDOAKAN KESEJAHTERAAN SAHABAT KITA DARI SINAR RAUDAH YANG SEKARANG SEDANG BERTARUNG NYAWA AKIBAT DEMAM DENGGI YANG KRITIS..MOGA DENGAN DOA SEMUA ALLAH MEMAKBULKANNYA.AMIN

padanlah 2-3 hari ni blog beliau xberupdate

diana said...

aduhai...
terlupa nak pakai deodorent ke??
heheheh..

sekarang ni kan kalau kita tengok
perempuan yang badan kurus2 pun ada bau badan..
yang badan berisi tu wangi je bau..
tak tau la kalau ada perempuan kurus yang terlebih yakin diri gamaknya..
heheheh

diana said...

aduhai...
terlupa nak pakai deodorent ke??
heheheh..

sekarang ni kan kalau kita tengok
perempuan yang badan kurus2 pun ada bau badan..
yang badan berisi tu wangi je bau..
tak tau la kalau ada perempuan kurus yang terlebih yakin diri gamaknya..
heheheh

YNA said...

biasa bangla je mcm nie, huhuhu

BLADE EDGE said...

fuhh.. lemas la skejap.. nasib la xpengsan jer time tu..huhuhu

Aku Ibu Muda said...

ishh....rimas duk dekat ngan org ada bau badan nii

Rinna said...

Hmm..mmg tak suka ngan bau badan yang ori gini.. adoiyai.. tapi tu ler nak tego karang takut malu plak dia.. adess sabo je laa.. :)

Totie@Tomy said...

saya pernah terkena terutama sekali time naik lif..hehe biasa bau pendatang ar mcm bangla..hehe

SIELA MIKAIE said...

aiseh, belikan deodorat je kak..