nuffnang

Saturday, October 8, 2011

Kisah Janda Muda yang Kehausan

Hasnah adalah seorang janda kaya raya yang suaminya baru saja meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya.

Usianya masih muda, masih di bawah 30 tahun dan dari segi fizikalnya, Hasnah masih cantik, potongan body pun ok macam anak dara, kira bergetah giler ah.

Sejak kematian suaminya, Hasnah selalu diganggu oleh pemuda-pemuda di sekitar rumahnya yang sudah lama memendam rasa kepadanya. Namun begitu, Hasnah tidak pernah melayani pemuda2 tersebut, kerana hatinya masih rindu kepada suaminya, walaupun sebenarnya di dalam hatinya terasa sangat2 kesepian dari segi zahir dan batin terutamanya.Lebih lebih di waktu malam hari… Rasa kesepian di hatinya memuncak muncak.

Pada satu malam, kira-kira pukul 2 pagi…. Hasnah bangun dari tidurnya. Badannya terasa panas… tekaknya terasa haus… Hasnah merasa begitu dahaga sekali…

Hasnah bangun perlahan dan keluar dari biliknya menuju ke dapur…langkahnya begitu cepat seiring dengan kehausan yang sedang menerpanya.

Sesampai di dapur… Hasnah langsung membuka peti sejuk dan mengambil sebotol air sejuk…

Hasnah menuangnya ke dalam gelas dan meminumya dengan cepat. Setelah meminum air tersebut… Hasnah kembali ke dalam bilik untuk tidur kembali.

Begitulah kisah mengenai Hasnah, seorang janda yang kehausan :D :D :D

*hehehe..jangan marah ye korang..entry gurau gurau dihujung minggu :))


Sent from my BlackBerry® Smartphone via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

JIJI YU said...

ekeke...sian janda tu

me suya said...

hahaha kelakar la akak ni.. Suya pulak baca je cerita ni, duk pelik pesal kak nur cerita pasal janda pulak. dah la terus terjah entry.xbaca tajuk pun lagi :)

simply nana said...

hu3...sabar jea la k nur nie.

Miss PIJAOSIX said...

salam kak...

betol2 haus jande tu yer....hihii