nuffnang

Friday, October 28, 2011

takde tajuk..

Tak tau nak letak tajuk.. Dahla gila malas nak update.. Tak tau nak citer pasal apa..

Minggu ni mood adalah swing yang amat..dengan pelbagai kejutan berita pasal keluarga dan kerja..kedua duanya bercampur baur..

Cuaca pula adalah mendung, dingin dan suram je.. Musim tengkujuh semakin menghampiri.. Cuma tak sampai ke tahap banjir lagi kot sebab hujan berhenti berselang seli dalam sehari dua ni..

Hari ni adalah cuti macam biasa..bebudak dah bising mengajak ke pesta 'sure heboh' yang sedang berlangsung di kota bharu selama dua hari ni. Macam pesta dalam hujan pulak rasanya bila kena keluar rumah dalam cuaca mendung sebegini..

pagi tadi hujan lebat mencurah curah sampai aku rasa malas nak bangun tapi mengingatkan janji dengan makcik urut tu kena paksa diri untuk bangun tapi tersangatla hampes bila makcik tu tak muncul tiba sebab hujan gamaknya..

Now kena bersiap untuk ke jemputan kenduri dulu..pastu baru fikir program nak berheboh heboh tu.. Kalau menarik aku citer kedian..

Ok bai.. Thanx sudi baca.

Published with Blogger-droid v1.7.4

3 comments:

wan habibah said...

welcome.. hahahah

me suya said...

samalah kita
mood ke laut xbalik lagi ke darat

Cahaya Qaseh said...

sgt2 like gmbr header tu..sweet!!!