nuffnang

Friday, October 14, 2011

Hepi Besday Children!

Setiap tahun dua beradik ni akan sambut besday mereka serentak sebab jarak tarikh besday diaorang cuma satu hari jer... abang @ boboy lahir pada 12hb Oktober manakala si adik (zahra) lahir pada 13hb Oktober.. amacam? bijak kan mama dan papanya merancang..hihi :P

Takde acara istimewa pun dibuat pun sebab kebetulan mama baru pulang dari outstation semalam..on the way balik ke rumah terus call papa minta dia belikan kek sebiji then mama belikan KFC untuk they all..

ni jer yang sempat mama sediakan semalam... KFC, kek dengan murtabak je..

sambut besday pun time matahari dah jatuh.. semua pakai baju tido.. yang kiri dengan kanan skali tu si balkish dan affin (sepupu karib dua beradik ni..)                

senyumm semuaa.... 1 2 3 !
 'Selamat Harijadi ke-9 untuk boboy dan Selamat Harijadi ke-6 untuk adik..' hadiah mama ngan papa dah beli awal hari tu kan.. dah dapat basikal sorang sebijik dah... nanti kita gi KL raya haji ni matok dah janji nak bagi hadiah $$$ pulak...ssshhhhh!! seronok la tuuu :))




2 comments:

alien said...

selamat hari lahir~

JIJI YU said...

murtabak tu ok sgt