nuffnang

Saturday, January 21, 2012

Blogwalking..

Salam..

Petang-petang ni buat apa ye? kita baru lepas layan keropok lekor dengan teh panas.. sedapp.. keropok tu beli kat Kuala Besut.. on da way balik dari percutian di resort tok bali tadi.. cerita pasal holiday tu kita update kedian ye sebab rasa letih tak hilang lagi..

Tiba-tiba je akak rasa nak merayau petang-petang ni.. dah lama tak follow blog baru.. so petang ni kita akan follow mereka yang bertuah.. mari kita lihat siapa yang kena... jomm!

3 comments:

engineer muda said...

peh.. ok la tu ade kepok leko n teh panas.. sy ni pun dengan karipap panas n milo ais... hehe..

petang2 ni dulu time belajo main tenis.. skrg da keje, main tenis kat komputer je la... =_=

Lizan said...

dah lama dah sy tak dapat nak hopblog..busy sesangat la pulak..singgah sini sebab ternampak tajuk blogwalking...mcm best jer dpt jalan2 kan... happy new year..ahaks.

Princess Nur said...

sama la dgn kita..ni baru ada masa skit sempat la jejak blog kawan2 huhu