nuffnang

Wednesday, January 18, 2012

Sakit..

Salam..


Hari ni aku sakit..semalaman tak dapat tido sebab lenganku sakit sangat2.. mungkin sebab tekanan kerja yang terlampau membuatku jatuh sakit..

lengan sebelah kananku terasa sakit sangatt.. aku rasa sebab terlalu leka dan banyak gunakan tangan kanan ni untuk menulis dan menggunakan komputer sepanjang hari sehingga rasa lenguh yang amat.. balik kerja semalam terus mintak bibik urutkan.. tapi mungkin disebabkan kesan urutan tu buat aku rasa bertambah sakit sehingga tak boleh tido semalaman.. kesannya kepalaku jadi pening sangat sehingga aku muntah2.. perut pun jadi sakit tapi still datang keje.. 

kat bilik opis ni dok layan pening dan muntah je.. kepala rasa pusing2...

petang ni kena outstation pulak.. kalau tak pergi susah jugak sebab ada tugas penting yang perlu diselesaikan.. ni pun mintak encik driver hantar.. 

Sembuhkanlah daku Ya Allah..

5 comments:

me suya said...

akak.
cecepat sihat..
ni cuti CNY ni,have a good rest ok

Ladysirna FA said...

Syafakillah ye dear..:D

BLADE EDGE said...

assalam akak...

amiiinnnn :-)

Princess Nur said...

tq semua kawan2 ;-)

engineer muda said...

hahaha.. sian akak... tak ape.. sakit tu penghapus dosa.. ke guane.. hehe... sabo la ye