nuffnang

Tuesday, January 24, 2012

Ice cream time!



Our choice..



Pose dulu sebelum makan..



Mama dan adik..



Mmm..yummmy! Sedapnye mama..nanti kita datang lagi ye ;)



Eh eh cantikla wall paper ni..jom snap picture jugak..



Amboi papa..sedapnya makannn..tak tengok kiri kanan yer..

Ps: first time try eskrim tutty fruity.. Mujurla ada outlet baru bukak dekat rumah ni..before this nak gi makan selalu tak menjadi..hihi
Published with Blogger-droid v2.0.4

12 comments:

dyea irdina said...

wah seddap nya nampak....tak pernah try lg tuti fruity ni...maybe suatu ms nti..bestkan saat bersama kuaga cam gini

YaYaNsMuM said...

Erm...nmpk sedap!tak pnh lg makan ice cream nie.Nanti nak try la..(^_^)

Nurul Faiz Bikers said...

sodapnya laa...
bila la dapat makan ni?
kolotnya saya tak pernah makan tutti fruity. huhu

Ladysirna FA said...

pernah makan sekali je TF ni..hihi..rega boleh tahan

ejaMaria said...

bestnyerr... ;p

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ada cawangan baru lagi ke? Lah, kena try nanti nih! kelate jam lah raya cina nih. :(

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Nampak sedap aiskrim tu..
apatah lg bila makan bersama org2 tersayang.. 2 kali ganda lebih sedap.

Cho Zila said...

ni bukan sebarangan eskrim lebih kepada yogurt gak... memang sedap sesangat.. dan tak leh pergi selalu kalau akakler...

Papa Mifz said...

tuti fruti mmg terbai...harga pun terbaik..hehe

~izan~ said...

kak,muka akak satu family semua seiras..suka izan tgk =)

mkn2 eskem yg sgt happening. izan pun baru skali gi makan kak huhu.amik pun yg coklat je sbb takot masam yg lain hiks!

aTy _faRed~ said...

ais krim...aarrggghhh...tidak..!!nape mesti terbace dan tertengok waktu ni..waktu2 sy kene berdiet sebab takut berat naik dan minum air gula lagi kat KK..huhu

me suya said...

outlet kat mana ni kak nur.. sebab suya pnah makan kat kelatey di area taman tg anis tu je kot~