nuffnang

Monday, January 23, 2012

::Foot SPA at Home::

Sekali sekala kaki pun perlu dimanjakan jugak ye adik kakak sekalian.. bukan tang muka je yang nak kena belai.. Tak gitu? ;)

Menggaramkan kaki di rumah di hari cuti menggunakan garam spa kaki keluaran natural collection..*sila abaikan kaki ku yang hudus itu..huhu*

Best tau garam ni.. Ada campuran bunga melur, halia, cengkih dan bahan2 lain yang menjadikan kaki terasa sangat segar dan sejuk selepas direndam.

Antara khasiat Garam Spa Kaki natural collections ialah:
1. Menyegarkan kaki dari kebas dan lenguh;
2. Melancarkan perjalanan darah;
3. Membantu mengurangkan dan menyingkirkan toksin dalam badan;
4. Mengurangkan sakit sendi dan sengal tulang; dan
5. Mengatasi masalah kaki-tumit merekah, mengelupas, berpeluh, gatal jari dan kaki berbau.

Cubalah~

5 comments:

ieda said...

bestnya
sesekali layan foot spa nie best kann ;)

YaYaNsMuM said...

Wah...rajinnye.teringin nk buat gaks.tp, kene carik masa sesuaii..bkn pe, my kid nak join skli...huhu. Slm perkenalan!

azzey said...

dh lama tak 'bermanja' di sini....apa khabar nur?

Princess Nur said...

azzey: sihat..lama jugak tak nampak azzey update..sibuk agaknya ya?

Totie@Tomy said...

mcm best jerk spa kaki ni...