nuffnang

Friday, January 27, 2012

::Tak Lena::

Saja letak picture puteri comel ku yang sedang lena diulit mimpi sekarang ni...

Dari semalam lagi kepala ni sakit berdenyut-denyut.. Rasa macam migrain pun ada.. Tapi aku syak sebab stress.. Ye la tu kot.. Sebab dua tiga hari ni otakku macam semak skit dengan keje keje kat opis.. Ada je benda yang dok ber sarang dalam kepala otak ni..
Sampai nak tido pun susah.. Aku memang camni.. suka pikir pasal keje pastu bila otak letih mula la takleh tido..huh!

Ni still lagi dok pujuk mata suh lena.. Tapi bila pejam lama lama pun tak jalan gak dan kepala pun berat semacam jer baik aku on blackberry dan update blog ni.. Manala tau kot pasni boleh tertido..

Eh, korang percaya tak? Aku update dengan mata bukak sebelah je ni tau.. Sebab silau dengan cahaya hp dalam gelap..huhu

2 comments:

aTy _faRed~ said...

sejak masuk 7 bulan saye pon tidor tak lena..tengah malam or pagi2 buta dah terjaga..lepas tu tak mo tido balik..betul..muler ar teringat2 keje kat opis..sungguh tak suker..aritu mase awal2 pegnan kemain lena tidor..sekarng semua serbe tak kena..normal kan..:)

me suya said...

kita adalah sama.. stress bangat.. that why malas nak merempang kat blog.. takut jd sesi luahan.. hahaha