nuffnang

Friday, December 21, 2012

Durian Crepe vs Blueberry Crepe

Salam Jumaat..

Orang lain dah lama tayang durian crepe dalam blog memasing tapi aku baru ada peluang untuk tayang desert tu hari ni. Before this after dapat je order terus bukak bekas dan ngappp.. tak sempat dah nak capture gambar semua:-D

Semalam kawan aku na wasap tanya nak kirim beli crepe ke tak . . aku pun apalagi.. pucuk dicita ulam mendatang la kann...

Tapi sedih skit sebab tak dapat beli dua bekas.. ingat nak perasa durian 1 blueberry 1 tapi nasib tak baik pulak sebab yang blueberry tu dah habis :-(

Tapi (eh berapa banyak tapi daa) kawan aku ni dia baik hati. Dia dapat beli yang blueberry tu 1 bekas.. then dia bagi semula dengan durian crepe dalam bekas aku tu.. so bila dah mixed tu jadila 2 bekas mcm kat bawah ni dan masing2 dapat merasa 2 jenis crepe ni tanpa kompromi..hihi

Blueberry Crepe memang sedaplah! aku suka rasa dia masam masam manis manis. Kalau yang durian tu sah sah la rasa durian kan.. tp yang blueberry ni rasanya sedapp jer sebab tak masam sangat.. so i prefer this crepe compare to the other one (ceh.. speaking english la pulakkk...kehkeh)

Oh ya.. orang kelantan boleh try beli crepe ni dari fesbuk 'zinie aziz' ye...crepe dia memang sdap dan terbaekk.. kulit dia lembut.. isi dengan krim dia pun sedappp.. gebu gebas jerr..

Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

Fadilah Aziz said...

menariknya blueberry crepe tuh...

rohayu osman said...

nampak sedap je..

rosidayu saharudin said...

boleh juga try crepe saya..sy di shah alam..019 399 5119..thx..sori tuan punyer blog, tumpang iklan..