nuffnang

Friday, December 28, 2012

Resepi megi kari ala johor

Ok.. Disebabkan aku takde mood nak mengupdate sebab sedang bercuti makanya aku tepek je video resepi yg menarik dan mudah disediakan ni. Kebetulan tengok kat fb Scha Al Yahya - dia kongsikan resepi ni untuk peminat di fbnya. Aku memang penggemar laksa johor. Terbayang bayang kesedapannya yang ohh... tersangatla sedapnya. Ni kalau buat megi pun for sure sedap dap dap. Kena try ni. Esok cari ikan tenggiri hehe..
Published with Blogger-droid v2.0.9

5 comments:

Fadilah Aziz said...

ini yg macam iklan kat TV tu ek..sedap je nampak

Chekgu Azrine said...

Masa ngadung Aish suka sgt laksa johor..tahap ngidam..nsb ada kawan sek pndai buat siap bwkkan bg saya mkn..alhmdulillah..

Nurul Faiz said...

sangat mengiurkan. slurppp !

Nurhashimah Hashim said...

Nampak menarik dan senang..nk try lah :) thanks for sharing.

mama aryan said...

Nampak menarik tu..