nuffnang

Thursday, November 11, 2010

BEN ASHAARI komen Fesbuk aku?? hhuuaaa...

Siapa dia nih? Majistret? doktor? ahli muzik? (pinjam ayat ibu mertuaku kejap..hehe) atau guru silat?? hahaha..bukan2..dia adalah di antara Blogger2 yang 'fofular' dalam dunia blog ni..dia punya follower dah mencecah lebih 4 ribu orang..ramai tuu..

Exceli aku pun terserempak ngan dia secara tak sengaja masa 'walking down the street' dalam dunia blog nih..then aku jadi follower dia..dia punya entry memang best..aku ari2 parking kat blog dia..baca tips sebagai bloger, info terkini dan macam2 cerita la kat blog dia tu..kalau korang nak berkenalan dengan En Ben yang ensem macam Yusry KRU ni jom klik di sini http://www.benashaari.com/.

Aku macam tak percaya bila En Ben ni tetiba menyampuk kat FB aku ari ni..hehe..aku gosok mata aku 2-3 kali..eh betul ke Ben Ashaari komen aku ni? betul ker? betul ker? kalau korang tak caya jom tengok kat bawah:


huaaa..terharunya akuu..lepas ni En Ben tolong la promote blog kita pulak yer..macam bloger lain yang En Ben dah promote tuu..jeles kitaa dibuatnya...huk~ kita tunggu masa jer nii..hehe..tqvm!!

3 comments:

kakchik@ella said...

Echewah .. Ada En. ben kt FB dia. hehe ..

Princess Nur said...

kakchik > hari yang ceria..lalalala..hehe..

Nanie said...

best! best! best!